Treinen van Zandvoort naar Amsterdam

Enkele reis
Retour
ma 28 mei
1
0

Beste prijs

Vergelijk actuele vertrektijden voor reizen van A naar B.

Eenvoudig boeken

Direct toegang tot meer dan 600 trein-, bus- en vliegmaatschappijen.

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 20 miljoen anderen uit 120 landen.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
ma 28 mei
vr 1 jun.
za 2 jun.
ns6
ns6
ns6

Reisinformatie voor treinen van Zandvoort naar Amsterdam

Gem. reistijd::
31 minutes
Eindstation trein::Amsterdam
Vertrekstation trein::Zandvoort
Gem. treinticket::6
Afstand treinreis::24 Kms
Treinmaatschappijen::NS

Trein van Zandvoort naar Amsterdam: reisinformatie

Tussen Zandvoort en Amsterdam rijden regelmatig treinen. De dienst wordt onderhouden door de NS. De eerste trein Zandvoort Amsterdam vertrekt elke dag rond 7.30 uur en rijdt in een half uur rechtstreeks naar Amsterdam. De dienstregeling eindigt laat in de avond: rond 23.30 uur vertrekt dan de laatste trein. Er rijdt zowel doordeweeks als in het weekend ongeveer om het half uur een trein.

De trein nemen vanuit Zandvoort

Zandvoort heeft één treinstation: Station Zandvoort aan Zee. Het station ligt in dan ook op slechts 150 meter van de zee. Zandvoort is niet groot, dus afstanden zijn eenvoudig te voet af te leggen. Ook zijn er op diverse plaatsen fietsen te huur, waaronder de OV-Fiets. Bovendien staat de taxi altijd klaar om bezoekers op een comfortabele wijze naar de trein Zandvoort Amsterdam te brengen.

In Amsterdam aankomen met de trein

De hoofdstad van Nederland staat bekend om haar prachtige binnenstad met eeuwenoude grachten. Ook de wereldberoemde musea en het Paleis op de Dam zijn beslist een bezoek waard. Een reis met de trein Zandvoort Amsterdam eindigt op station Amsterdam Centraal. Het station ligt aan de rand van het centrum op de kop van het Damrak. Doorreizen naar het centrum met het openbaar vervoer duurt ongeveer 10 à 15 minuten. Aan de achterkant grenst Amsterdam Centraal aan het IJ. Vanaf ongeveer 6.30 uur in de ochtend kan dit elke zeven minuten worden overgestoken met de veerpont naar het IJplein. Amsterdam Centraal vormt een knooppunt van vervoersstromen. Tram, bus, taxi en metro komen hier samen. Tussen 1.00 uur en 5.00 uur in de nacht is er bovendien een goede verbinding met de nachtbus.

Reisplanner voor Europa nodig?

Download dan nu de gratis app van GoEuro.

We gebruiken cookies om een betere service aan te bieden, gebruiksgedrag te analyseren en GoEuro-advertenties op andere websites gericht te tonen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacy policy. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.