Menu

Treinen van Málaga naar Barcelona

Enkele reis
Retour
di 26 jun.
1
0

Eenvoudig vergelijken en boeken

Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 600 officiële partners

Reis op je eigen manier

Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa

Tickets voor je reis

We staan voor je klaar

We verkopen tickets van deze officiële partners:

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
Vandaag
di 26 jun.
wo 27 jun.
do 28 jun.
vr 29 jun.
za 30 jun.
zo 1 jul.
alsa90
alsa90
Vind prijzen
alsa90
alsa90
alsa90
alsa90
renfe_ave199
renfe_ave199
renfe_ave71
renfe_ave199
renfe_ave199
renfe_ave154
renfe_ave199
vueling112
air_europa72
iberia49
vueling87
ryanair77
iberia42
ryanair77

Reisinformatie voor treinen van Málaga naar Barcelona

Gem. reistijd::
6 uren 44 minuten
Eindstation trein::Barcelona
Vertrekstation trein::Málaga
Gem. treinticket::97
Afstand treinreis::769 Kms
Treinmaatschappijen::Renfe AVE

Trein van Malaga naar Barcelona: reisinformatie

De trein Malaga Barcelona doorkruist Spanje van het zuiden naar het noordoosten. Treinmaatschappij RENFE heeft tussen beide steden een AVE hogesnelheidstrein rijden waardoor een rechtstreekse treinreis nog geen zes uur in beslag neemt. De rechtstreekse trein van Malaga naar Barcelona rijdt twee keer per dag: rond 8.30 uur 's ochtends en rond 14.30 uur 's middags. Deze dienstregeling geldt zowel voor doordeweekse dagen als voor de weekenden. Reizigers die liever op een ander tijdstip willen vertrekken, kunnen kiezen voor een treinreis met overstap. De rit duurt in dat geval wel een aanzienlijk stuk langer.

De trein nemen vanuit Malaga

Wie de trein naar Barcelona wil nemen, stapt in op station Malaga Maria Zambrano. Dit grote station is in 2004 geopend en het voldoet aan alle eisen van de moderne reiziger. De vele winkels en eetgelegenheden maken het wachten op de trein Malaga Barcelona dan ook extra aangenaam. Station Maria Zambrano ligt aan de rand van het centrum van Malaga. Naast het treinstation ligt een groot busstation waar bussen uit de hele stad stoppen. Een andere mogelijkheid is de lokale trein van Cercanías. Met lijn C1 is station Maria Zambrano zowel bereikbaar vanaf het centrum als het vliegveld.

In Barcelona aankomen met de trein

Bijna iedereen die weleens in Barcelona is geweest, wil er graag weer naar terug. De magie van de stad zit hem vooral in de relaxte sfeer, de gezellige terrassen en de vele bezienswaardigheden. Van de Sagrada Familia en de Ramblas tot het stadsstrand en het oude pretpark Tibidabo: voor iedereen is er wel wat te doen.
Reizigers die met de trein van Malaga naar Barcelona gaan, komen aan op station Barcelona Sants. Naast dit treinstation ligt het Sants metrostation. Dit metrostation ligt aan de blauwe lijn (L5) en aan de groene lijn (L3) zodat men snel naar het juiste stadsdeel kan reizen. Als alternatief kan men op station Barcelona Sants overstappen op de bus of de taxi.

Reizen is eenvoudiger met de GoEuro-app

Probeer het vandaag

We gebruiken cookies om een betere service aan te bieden, gebruiksgedrag te analyseren en GoEuro-advertenties op andere websites gericht te tonen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacy policy. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.