Treinen van Madrid naar Lissabon

Wanneer reis je?

wo 17 jan.

20:43 07:30
€ 61
10:47 u

do 18 jan.

20:43 07:30
€ 36
10:47 u

vr 19 jan.

20:43 07:30
€ 61
10:47 u

za 20 jan.

20:43 07:30
€ 36
10:47 u

zo 21 jan.

20:43 07:30
€ 61
10:47 u

Goedgekeurd voor

Beste prijs

Vergelijk actuele reizen van A naar B met trein, bus en vlucht

Eenvoudig boeken

Plan met een overzicht van beschikbare reizen van 500 maatschappijen

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 30 miljoen anderen uit 120 landen
Vandaag do 18 jan. vr 19 jan. za 20 jan. zo 21 jan. ma 22 jan. di 23 jan. wo 24 jan. do 25 jan. vr 26 jan. za 27 jan. zo 28 jan. ma 29 jan. di 30 jan. wo 31 jan. do 1 feb. vr 2 feb. za 3 feb. zo 4 feb. ma 5 feb.
Vind prijzen
Vind prijzen

Prijskalender: Deze tarieven hebben we in de afgelopen 24 uur verzameld en zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Reisinformatie voor treinen van Madrid naar Lissabon

Gem. reistijd:10h 47m
Eindstation trein:Lissabon
Vertrekstation trein:Madrid
Gem. treinticket:41,00
Afstand treinreis:502 km
Treinmaatschappijen:
 • Renfe

Welke spoorwegmaatschappijen reizen van Madrid naar Lissabon?

Veel bedrijven beschikken over een moderne vloot met comfortabele en verstelbare stoelen, wifi en airconditioning. Vergelijk de aangeboden diensten.

Wat is er aan boord van treinen van Renfe te vinden?

 • Stopcontact

 • Wifi

 • Versnaperingen

 • E-tickets

 • Huisdieren

 • WC

 • Stoelreservering

 • Identificatie verplicht

 • Fietsen toegestaan

Andere faciliteiten en diensten verschillen per maatschappij en land.

Wat moet ik weten over treinreizen van Renfe?

  RENFE biedt de volgende tarieven: Promo, Promo+, Flexible, Mesa (met een tafel voor 4), General en Round-trip. Daarnaast biedt RENFE voor elk tarief de volgende boekingsklassen: Preferente (eerste klas) and Turista (tweede klas).


  Promo, eerste klas


  Krant en verstelbare leren stoelen.


  Kaartje is alleen geldig voor de selecteerde trein.


  Nee, kinderen onder de 4 jaar hebben geen ticket voor reguliere RENFE-treinen nodig als een kind op schoot van een volwassene zit. Een ticket moet worden gekocht als er een stoel nodig is. Kinderen onder de 4 jaar die met de treinen RENFE AVE, Long Distance en Avant reizen, hebben een gratis ticket voor een kind nodig.


  Inchecken is niet nodig voor RENFE-treinen. Echter sluit de instapcontrole 2 minuten voor vertrek.


  RENFE biedt tarieven met korting voor reizigers met een Tarjeta Dorada (Gouden Kaart), Carné Joven (Jongeren Kaart) of Tarjeta + Renfe Joven 50 (Kaart + Jongeren RENFE 50 Aanvulling). De Gouden Kaart is voor reizigers boven de 60 jaar, gepensioneerden of mensen met een beperking. De Jongeren Kaart is voor reizigers tussen de 14 en 25 jaar, terwijl de Kaart + Jongeren RENFE 50 Aanvulling korting biedt voor reizigers met een Jongeren Kaart en die een aanvulling voor 50 euro hebben gekocht.


  Voor reizigers boven de 60 jaar: het Tarjeta Dorada kaartnummer moet je invoeren bij het uitchecken. Je moet de kaart ook laten zien in de trein.Deze aanbieding kun je niet combineren met andere kortingen.


  Het kan gebruikt worden door reizigers tussen de 14 en 25 jaar. Het Tarjeta +Renfe Joven 50 kaartnummer moet je invoeren bij het uitchecken. Je moet de kaart ook laten zien in de trein. Deze aanbieding kun je niet combineren met andere kortingen.


Trein van Madrid naar Lissabon: reisinformatie

Vanuit Madrid kan men relatief snel en efficiënt met de trein naar Lissabon reizen. Elke dag vertrekt er één trein richting de Portugese hoofdstad. Deze treindienst wordt verzorgd door het Spaanse RENFE. De trein Madrid Lissabon vertrekt standaard rond 22.00 uur 's avonds. Na een reis van ruim 10 uur en 30 minuten komt men dan aan op het station van Lissabon. Ondanks deze lange rit hoeft men onderweg niet over te stappen.

De trein nemen vanuit Madrid

Een reis met de trein Madrid Lissabon begint op station Madrid Chamartín. Dit treinstation ligt ten noorden van het stadscentrum. Vanuit de binnenstad kan men het beste de metro nemen. Zowel lijn 1 als lijn 10 komt langs station Chamartín. Ook diverse stadsbussen stoppen bij de halte naast het station. Zo rijdt lijn T62 bijvoorbeeld van Plaza Castilla naar Madrid Chamartín. Een andere mogelijkheid is de taxi. Een rit met een van de 16.000 officiële taxi's is goed betaalbaar.

In Lissabon aankomen met de trein

De stad Lissabon is gebouwd op zeven heuvels. Op de hoogste heuvel staat het grote Castelo de São Jorge. Vanaf deze burcht heeft men een fraai uitzicht over de stad en de rivier de Taag. Andere hoogtepunten in de stad zijn het Jerónimos klooster en de Toren van Belém. Wie de trein Madrid Lissabon neemt, komt aan op station Lisboa - Santa Apolónia. Dit is het oudste treinstation van de stad. Lisboa - Santa Apolónia is aangesloten op het metronetwerk in de stad. De metro's van de blauwe lijn rijden al in een kleine 10 minuten naar het centraal gelegen plein Praça do Comércio. Op station Santa Apolónia kan men ook de bus pakken. De bussen van lijn 728, 735 en 781 rijden allemaal naar het centrum.

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Alles wat je moet weten over het treinstation:

 • Stopcontact
 • Wifi
 • Eetgelegenheid
 • WC

*Informatie kan verouderd zijn (testfase).

Trein
Trein
Trein
De goedkoopste treinen Madrid - Lissabon van de aankomende dagen
Trein
Trein
Trein
Trein
Trein
Trein
Trein
Trein
Trein
Trein
Trein

Blijf op de hoogte

Ontvang reisaanbiedingen, herinneringen voor een trip en andere updates per e-mail.

Ongeldig e-mailadres

We hebben een bevestigingsmail naar je verstuurd.
Klik hierin op de link om het proces af te ronden.