Menu

Treinen van Londen naar Southampton

Enkele reis
Retour
di 26 jun.
1
0

Eenvoudig vergelijken en boeken

Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 600 officiële partners

Reis op je eigen manier

Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa

Tickets voor je reis

We staan voor je klaar

We verkopen tickets van deze officiële partners:

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
Vandaag
di 26 jun.
wo 27 jun.
do 28 jun.
vr 29 jun.
za 30 jun.
zo 1 jul.
national_express7
national_express7
national_express7
national_express7
national_express8
national_express7
national_express8
south_west_trains49
south_west_trains32
south_west_trains27
south_west_trains27
south_west_trains27
south_west_trains18
south_west_trains23
vueling152
ryanair112
ryanair108
vueling146
easyjet129
easyjet129
ryanair126

Reisinformatie voor treinen van Londen naar Southampton

Gem. reistijd::
1 uren 23 minuten
Eindstation trein::Southampton
Vertrekstation trein::Londen
Gem. treinticket::19
Afstand treinreis::112 Kms
Treinmaatschappijen::South Western Railway

Trein van Londen naar Southampton: reisinformatie

Reizigers kunnen bijna op elk moment van de dag met de trein van Londen naar Southampton komen. De eerste trein Londen Southampton vertrekt al om half zes in de ochtend vanuit de Britse hoofdstad, de laatste trein naar het in Zuid-Engeland gelegen Southampton kan omstreeks één uur ꞌs nachts worden genomen. De spoorvervoerders South West Trains en Cross Country zorgen ervoor dat er dagelijks circa 60 treinen rijden van Londen naar Southampton, zowel rechtstreekse verbindingen als treinen met een overstap in Basingstoke. De reisafstand bedraagt bijna 130 kilometer. Men kan binnen 1 uur en 15 minuten op de plaats van bestemming zijn.

De trein nemen vanuit Londen

De trein Londen Southampton heeft twee vertrekstations. De treinen van South West Trains vertrekken van Waterloo Station, de treinen van Cross Country van Paddington Station. Londen Waterloo ligt in de centrale wijk Lamberth, op de zuidoever van de rivier de Theems. Bij het treinstation bevindt zich metrostation Waterloo, zodat de reiziger via de metrolijnen Bakerloo, Northern, Jubilee en Waterloo and City vanuit alle delen van de stad naar het treinstation kan reizen. Er rijden stadsbussen naar diverse busterreinen rond het station. Station Londen Paddington ligt aan Praed Street. Paddington is tevens een metrostation van metrolijn Bakerloo en de Circle- en District-lijnen. Stadsbussen rijden vanuit het centrum en de wijken naar het busstation aan Praed Street. Men kan ook naar beide stations een taxi nemen.

In Southampton aankomen met de trein

Southampton is de grootste havenstad van Engeland en is gelegen in het graafschap Hampshire. Southampton is al bewoond sinds het Stenen Tijdperk en heeft een historisch centrum, met bezienswaardigheden als restanten van veertiende-eeuwse stadsmuren, de middeleeuwse stadspoort Bargate, de Holy Rood kerk en de Titanic Memorial. De trein Londen Southampton komt aan op station Southampton Central, dat gelegen is aan Blechynden Terrace. Het is ongeveer 20 minuten lopen naar het stadshart. Vanaf het treinstation rijden er bussen van verschillende busmaatschappijen naar het centrum en de stadsranden. Aan weerszijden van het station bevindt zich een taxistandplaats om de reiziger snel naar de binnenstad of de buitenwijken te brengen.

Reizen is eenvoudiger met de GoEuro-app

Probeer het vandaag

We gebruiken cookies om een betere service aan te bieden, gebruiksgedrag te analyseren en GoEuro-advertenties op andere websites gericht te tonen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacy policy. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.