Treintijden voor een treinreis

Benieuwd naar treintijden voor een verbinding tussen twee plaatsen? Gebruik dan bovenstaande zoekfunctie om treintijden voor een treinreis van A naar B in Europa te vinden. Zoek de gewenste informatie over een treinreis zoals reisduur, vertrek- en aankomsttijden. Tegelijk zie je de reisverloop zoals de benodigde overstappen voor iedere verbinding.

App voor treintijden


Vertrek- en aankomsttijden van internationale treinen

Ben je vaak onderweg? Dan kun je de GoEuro-app gebruiken om tijden voor beschikbare treinen van A naar B te bekijken.

Treintijden voor internationale treinen vanaf Amsterdam

Internationale treinen hebben verschillende treintijden als het gaat om vertrek, aankomst en reisduur. Vanaf Amsterdam vertrekken de meeste treinen naar Parijs, Londen en Berlijn in de ochtend of middag. Een enkele keer vertrekt een internationale trein in de avond.

Het is aan te raden om actuele reistijden te bekijken voor de juiste vertrek- en aankomsttijden. Onderstaande tijden voor internationale treinreizen van Deutsche Bahn, de Thalys en Eurostar zijn afgerond op kwartieren.

Maatschappij Verbinding Eerste trein Laatste trein Frequentie Reisverloop Reisduur
Deutsche Bahn Trein Amsterdam-Berlijn 5.00-11.15 uur 17.00-23.15 uur 7 keer per dag Rechtstreeks 6.15 uur
Thalys Trein Amsterdam-Parijs 6.15-9.30 uur 19.15-22.30 uur 14 keer per dag Rechtstreeks 3.15 uur
Eurostar Trein Amsterdam-Londen 6.15-11.00 uur 10.15-15.00 uur 4 keer per dag 1 overstap 4.45 uur

Treintijden voor internationale treinen vanaf Rotterdam

Internationale treinen vanaf Rotterdam hebben verschillende treintijden als het gaat om vertrek, aankomst en reisduur. De meeste treinen vertrekken 's ochtends of 's middags naar Parijs, Londen of Berlijn.

Bekijk de tijden op het treinticket en de actuele reistijden voor de juiste vertrek- en aankomsttijden. Onderstaande tijden voor internationale treinreizen van Deutsche Bahn, de Thalys en Eurostar zijn afgerond op kwartieren.

Maatschappij Verbinding Eerste trein Laatste trein Frequentie Reisverloop Reisduur
Deutsche Bahn Trein Rotterdam-Berlijn 6.15-13.00 uur 2.30-11.00 uur 14 keer per dag 1-2 overstappen 6.45-8.30 uur
Thalys Trein Rotterdam-Parijs 7.00-9.30 uur 20.00-22.30 uur 14 keer per dag Rechtstreeks 2.30 uur
Eurostar Trein Rotterdam-Londen 7.00-10.00 uur 10:00-14.00 uur 4 keer per dag 1-2 overstappen 3-4 uur

Actuele vertrektijden en aankomsttijden van verschillende spoorwegmaatschappijen

  • Deutsche Bahn biedt meerdere manieren aan om actuele vertrek- en aankomsttijden voor stations en treinen te bekijken. Zowel op de website als in de app is het mogelijk om de meest recente reisinformatie te vinden over treinstoringen en vertragingen voor treinen van A naar B. Voer het treinnummer in om dit direct voor een specifieke reis te zien.
  • Heb je een treinreis bij Thalys op de planning staan? Bekijk dan enkele dagen voor het vertrek en op de vertrekdatum zelf de website van Thalys om relevante reisinformatie te bekijken. Goed om te weten dat treinen van Thalys 90% van alle reizen minder dan 15 minuten vertraging hebben.
  • Bij Eurostar zijn de vertrek- en aankomsttijden van treinen 24 uur van tevoren beschikbaar op de website. Daar vind je ook actuele reisinformatie over de Eurostar. Heeft een trein vertraging? Check dan evengoed op de normale manier in. Voor treinen die meer dan een uur vertraging hebben, is het mogelijk om een compensatie van 25% tot 75% te krijgen.

Vertreksteden

Hieronder is het tijdschema van de meest populaire treinverbindingen. Bekijk de mogelijkheden van verschillende treinreizen van A naar B in het overzicht van de belangrijkste verbindingen. Staat jouw gewenste reis er niet tussen? Gebruik dan de bovenstaande zoekfunctie om verschillende vertrek- en aankomsttijden van een reis met de trein te vinden.

Terug naar top

Verbindingen per vertrekstad gegroepeerd

Aken

Alicante

Amersfoort

Amsterdam

Antwerpen

Barcelona

Berlijn

Bologna

Breda

Brussel

Den Haag

Eindhoven

Enschede

Gent

Groningen

Londen

Maastricht

Madrid

Malaga

Milaan

Parijs

Rome

Rotterdam

Sevilla

Tilburg

Utrecht

Valencia

Venetië

Zwolle

WenenTerug naar top

Verdere informatie omtrent treinvervoer in Nederland