GoEuro vergeeft € 21.000 aan studiebeurzen!Gefeliciteerd! Dit zijn de winnaars van de GoEuro studiebeurs weggeefactie!

Om reizen te bevorderen heeft GoEuro, het platform voor het vergelijken en boeken van treinen, bussen en vluchten, de volgende studenten beloond met een studiebeurs:

Naam Universiteit Land
Alexandre Universiteit van Mannheim Duitsland
Antonio Universiteit van Napels Federico II Italië
Aroldo Universiteit Sevilla Spanje
Arianna De Aldo-Moro-universiteit van Bari Italië
Joe Universiteit van Alcalá Spanje
Karen Universiteit van Kentucky Verenigde Staten
Laura Universiteit van Montana State Verenigde Staten
Natalie Universiteit van Syracuse Verenigde Staten
Prokop Universiteit van Karlova Tsjechië
Rachel Universiteit van Sheffield Verenigd Koninkrijk
Karina Medische universiteit van Poznan Polen
Salvatore De Aldo-Moro-universiteit van Bari Italië


Meedoen

Meld je aan voor een studiebeurs in EuropaOm het reizen tijdens een studie in Europa eenvoudiger te maken, biedt GoEuro 10 studiebeurzen aan ter waarde van € 2.000 per student. Op deze manier doe je mee:

  1. Zorg ervoor dat je universiteit is te vinden in de onderstaande tabel. Zo niet, mail dan naar [email protected]
  2. Geef je op via het onderstaande aanmeldingsformulier op deze pagina.

Wil je daarnaast aan de Instagram-wedstrijd meedoen? Volg dan de volgende stappen:

  1. Selecteer op het aanmeldingsformulier het bijbehorende vakje en voer je Instagram-gebruikersnaam in.
  2. Plaats vervolgens een foto of video op Instagram die laat zien in welk land in Europa je graag wilt studeren.
  3. Omschrijf waarom je hiervan droomt.
  4. Om je deelname te bevestigen, tag je deze post met @goeuro en #goabroad.

De eenkoppige jury bestaat uit EyeEm-fotograaf Samuel James Harries. Hij bepaalt welke twee videos of foto's het meest inspirerend zijn en elk € 500 winnen. Volg ons op Instagram.Belangrijke instructies

Alle studenten die aan de GoEuro-studiebeurs willen deelnemen, moeten er rekening mee houden dat:

- Hun universiteit of hogeschool allereerst geschikt moet zijn voor een studiebeurs. Dit kun je controleren op onze onderstaande lijst van 'Geschikte universiteiten en hogescholen'.

- Indien een school niet op deze lijst staat, is het mogelijk om contact op te nemen met [email protected] om te registreren.

- Dit is de voorwaarde waaraan universiteiten en hogescholen moeten voldoen om in aanmerking te komen voor deelname: ze moeten op hun website of via een nieuwsbrief per e-mai nieuws publiceren over GoEuro's studiebeurs voor een studie in Europa.

- Alle deelnemers moeten al ingeschreven staan voor het academische jaar 2017-2018. Winnaars worden gevraagd naar een 'bewijs van inschrijving' (pdf). Daarnaast worden ze gevraagd naar 'een toelatingsbrief' (pdf) van hun studieprogramma in het buitenland aan een insituut in Europa*.

Voor deelname zijn alleen studies in het buitenland in de EU of het Schengengebied toegestaan.

Inschrijfperiode

Inschrijvingen worden geaccepteerd tussen:

12.00 uur op maandag 25 september 2017 en middernacht op woensdag 31 januari 2018. Inschrijvingen buiten dit tijdsbestek worden niet meer geaccepteerd.

Tijdlijn

Maandag 25 september 2017 - Eerste dag voor inschrijvingen

Woensdag 31 januari 2018 - Laatste dag voor inschrijvingen

Maandag 5 februari 2018 - bekendmaking studiebeurswinnaars

Geschikte landen

Studenten afkomstig uit de volgende landen maken kans op een studiebeurs om te studeren in een land in Europa:Nederland, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Tsjechië, Polen, Zweden en Portugal.

Meer informatie over studeren in het buitenland

Voor meer informatie en tips om in het buitenland te studeren, neem een kijkje op ons blog:Beeld je eens in wat je allemaal met een studiebeurs zou kunnen doen.

Luxe stedentrips, weekendjes weg of een complete rondreis in Europa: geniet volop van alle culturele ervaringen.


En dit maak je allemaal mee, terwijl je een opleiding volgt.Lijst met geschikte universiteiten en hogescholen

We werken momenteel eraan om zoveel mogelijk universiteiten en hogescholen aan boord te krijgen voor dit project. Wil jij
je school opgeven en/of staat jouw school er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] om te registreren.Veelgestelde vragen

Wat zijn de prijzen?

Er zijn 10 studiebeurzen ter waarde van € 2.000 te vergeven voor studenten die in het buitenland in Europa gaan studeren. Daarnaast zijn er 2 prijzen ter waarde van € 500 te winnen voor deelnemers aan de Instagram-wedstrijd.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt meedoen door je in te schrijven voor de studiebeurs. Vul het inschrijvingsformulier in die je hierboven op de pagina kunt vinden.

Wie kunnen er deelnemen?

- Dit jaar kunnen studenten deelnemen en kans maken op de studiebeurs die ingeschreven staan bij een universiteit of hogeschool uit de volgende landen: Nederland, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Tsjechië, Polen of Zweden.

- Alle studenten die willen deelnemen aan de GoEuro-studiebeurs moeten er rekening mee houden dat:

- Hun universiteit of hogeschool allereerst geschikt moet zijn voor de studiebeurs. Dit kun je controleren op onze onderstaande lijst van 'Geschikte universiteiten en hogescholen'. (anchor link)

- Indien een school niet op deze lijst staat, is het mogelijk om contact op te nemen met [email protected] om te registreren.

- Dit is de voorwaarde waaraan universiteiten &en hogescholen moeten voldoen om in aanmerking te komen voor deelname: ze moeten op hun website of via een nieuwsbrief per e-mai nieuws publiceren over GoEuro's studiebeurs voor een studie in Europa.

Wat zijn de toelastingseisen?

- Alle deelnemers moeten al ingeschreven staan voor het academische jaar 2017-2018. Winnaars worden gevraagd naar een 'bewijs van inschrijving' (pdf). Daarnaast worden ze gevraagd naar 'een toelatingsbrief' (pdf) van hun studieprogramma in het buitenland aan een insituut in Europa.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

De laatste inschrijvingsdag voor de studiebeurs is op woensdag 31 januari 2018 om middernacht. De winnaar wordt op maandag 5 februari 2018 bekendgemaakt.

Hoe wordt de prijs uitgereikt?

De organisator neemt contact op met de winnaars en zal het prijzengeld naar hen via de bank overmaken. Deze prijs is niet te verwisselen, over te dragen en in te wisselen voor andere prijzen.

Kan ik zowel de GoEuro-studiebeurs als de Instagram-prijs winnen?

Je kunt je voor beide opgeven, maar je kunt er slechts één winnen.

Wat is het verschil tussen de GoEuro-studiebeurs en de Instagram-wedstrijd?

Om op de GoEuro-studiebeurs in het buitenland kans te maken, hoef je alleen het inschrijvingsformulier in te vullen op de studiebeurspagina. Echter is de Instagram-wedstrijd alleen open voor deelnemers die de vragenlijst volledig hebben ingevuld en een afbeelding of video hebben geplaatst op Instagram van hun gewenste bestemming voor een studie in Europa.

Hoe worden de winnaars gekozen?

De winnaars van tien studiebeurzen ter waarde van € 2.000 worden gekozen met een willekeurige trekking. Daarentegen worden de winnaars van de Instagram-wedstrijd gekozen door een externe professionele fotograaf, die kijkt naar de meest motiverende foto's en videos met bijschrift.GoEuro's missie is om reizen zo makkelijk mogelijk te maken

Dit doen we door de bereikbaarheid van dorpen en steden in Europa te verbeteren. Of je nu met een trein, bus of vliegtuig
reist, ons doel is om het plannen van een reis en de reis zelf zo aangenaam mogelijk te maken. Vind hier meer informatie.

Blijf op de hoogte

Ontvang reisaanbiedingen, herinneringen voor een trip en andere updates per e-mail.

Ongeldig e-mailadres

We hebben een bevestigingsmail naar je verstuurd.
Klik hierin op de link om het proces af te ronden.