Bussen van Rotterdam naar Brussel

Enkele reis
Retour
ma 28 mei
1
0

Beste prijs

Vergelijk actuele vertrektijden voor reizen van A naar B.

Eenvoudig boeken

Direct toegang tot meer dan 600 trein-, bus- en vliegmaatschappijen.

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 20 miljoen anderen uit 120 landen.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
ma 28 mei
di 29 mei
wo 30 mei
do 31 mei
vr 1 jun.
za 2 jun.
zo 3 jun.
citybus_express7
citybus_express7
citybus_express7
citybus_express7
citybus_express7
citybus_express7
citybus_express7
ns_international34
ns_international34
ns_international34
ns_international34
ns_international34
nshispeed_ic30
nshispeed_ic24
iberia165
vueling158
transavia_airlines108
vueling158
lufthansa108
lufthansa103
eurowings133

Reisinformatie voor bussen van Rotterdam naar Brussel

Gem. reistijd::
3 hours 38 minutes
Eindpunt bus::Brussel
Beginpunt bus::Rotterdam
Gem. busticket::9
Afstand busreis::120 Kms
Busmaatschappijen::Flixbus, Citybus Express

Bus van Rotterdam naar Brussel: reisinformatie

De bussen tussen Rotterdam en Brussel zorgen voor zeer goede verbindingen en vertrekken op regelmatige tijdstippen meerdere keren per dag. Zo rijdt er tussen de twee steden een bus van de maatschappij Flixbus aan het einde van de ochtend en in de namiddag. Op die manier is er voldoende keuze voor een geschikt moment van vertrek. Het vervoer bestaat uit veilige eigentijdse bussen met ruime comfortabele zitplaatsen die de reis veraangenamen. De busreis naar Brussel is rechtstreeks zonder overstappen waarbij de reistijd 2 tot 2,5 uur bedraagt.

De bus nemen vanuit Rotterdam

Het vertrekpunt van de Bus Rotterdam Brussel is bij Rotterdam Centraal Station aan het uitstekend bereikbare Stationsplein waar het stationsgebouw een fraai herkenningspunt is. Vanaf bijvoorbeeld de winkelpromenade aan de Rotterdamse Lijnbaan is het Centraal Station in 10 minuten met de tram te bereiken. Er rijden vanaf meerdere locaties in de stad en daarbuiten veel bussen, trams, metro’s en treinen naar Rotterdam CS van waar de reis naar Brussel ondernomen kan worden.

In Brussel aankomen met de bus

Het aankomstpunt van de Bus Rotterdam Brussel bevindt zich op Gare du Nord, Vooruitgangstraat 76 in Schaarbeek. Dit station geldt als een van de drie grootste in Brussel en is een belangrijke uitvalsbasis voor bezoeken aan de binnenstad. Trams, metro’s, de premetro (ondergrondse tramdienst) en tientallen streekbussen vervoeren reizigers de hele dag door naar diverse locaties in en buiten de stad. Vanaf Gare du Nord rijdt er onder andere ook met grote regelmaat een stoptrein binnen enkele minuten naar het centrum van Brussel, en er vertrekken bussen richting Brussel centrum vanaf perron 9. Eenmaal in Brussel aangekomen kan men daar leuke bezienswaardigheden bezoeken zoals het Atomium, Manneken Pis, het Koningsplein en museum Autoworld

Reisplanner voor Europa nodig?

Download dan nu de gratis app van GoEuro.

We gebruiken cookies om een betere service aan te bieden, gebruiksgedrag te analyseren en GoEuro-advertenties op andere websites gericht te tonen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacy policy. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.