Bussen van Groningen naar Oldenburg

Enkele reis
Retour
ma 28 mei
1
0

Beste prijs

Vergelijk actuele vertrektijden voor reizen van A naar B.

Eenvoudig boeken

Direct toegang tot meer dan 600 trein-, bus- en vliegmaatschappijen.

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 20 miljoen anderen uit 120 landen.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF

Reisinformatie voor bussen van Groningen naar Oldenburg

Gem. reistijd::
2 hours
Eindpunt bus::Oldenburg
Beginpunt bus::Groningen
Gem. busticket::10
Afstand busreis::110 Kms
Busmaatschappijen::Flixbus, Deutsche Bahn

Welke bussen rijden er van Groningen naar Oldenburg?

  • Tussen Groningen en Oldenburg kun je reizen met de busmaatschappijen FlixBus, PolskiBus en ECOLINES.
  • Alle busmaatschappijen rijden rechtstreeks tussen Groningen en Oldenburg.
  • De kortste busreis duurt 1 uur en 50 minuten en kan bij iedere maatschappij geboekt worden.
  • Het goedkoopste busticket zijn vanaf 9 euro bij FlixBus.
  • Een busreis tussen Groningen en Oldenburg is goedkoper dan de trein of het vliegtuig.

1. FlixBus Groningen - Oldenburg

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Groningen?

FlixBus vertrekt vanaf het centraal station in Groningen. Opstappen kan bij de bushalte recht tegenover het stationsgebouw aan de waterkant naast het Groninger Museum. Het is de eerste halte naast het stoplicht. Het bedrijf rijdt 7 keer per dag van Groningen naar Oldenburg, behalve op de woensdag. Dan rijdt er 6 keer een bus.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Groningen naar Oldenburg?

De eerste bus op een dag vertrekt om 07.15 uur vanuit Groningen naar Oldenburg. De rit duurt 1 uur en 55 minuten en de aankomsttijd is om 09.10 uur. In de ochtend is het ook mogelijk om de bus om 10.25 uur te nemen. In de middag rijdt FlixBus om 12.55 uur, 14.10 uur en om 15.50 uur. De reistijd in de middag is met 2 uur iets langer dan de ochtendritten. In de avond kun je de bus nemen om 18.55 uur en om 22.05 uur. Op woensdag zijn er andere vertrektijden. Dan rijdt de FlixBus om 07.15 uur, 11.25 uur, 13.10 uur, 15.05 uur, 18.55 uur en om 22.05 uur. Overstappen hoeft niet. Alle bussen rijden rechtstreeks.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Oldenburg?

Jouw FlixBus van Groningen naar Oldenburg komt aan op het Hauptbahnhof (Hoofdstation) in Oldenburg. Het hoofdstation van Oldenburg ligt op enkele minuten lopen van het stadscentrum. Neem direct vanuit het station de "Kaiserstrasse" en sla bij "Stau" rechtsaf. Je loopt nu recht op het centrum af.

Neem je liever de bus? Neem dan lijn 316 en stap op de kruising Stau - Staugraben uit. Oldenburg heeft een prachtig centrum met diverse winkels. Ook de kerstmarkt aan het einde van het jaar is de moeite waard. Via FlixBus kun je goedkoop met de bus naar deze Duitse stad reizen.

2. PolskiBus Groningen - Oldenburg

Vanaf welk busstation vertrekt PolskiBus in Groningen?

Vervoerder PolskiBus rijdt ook op het traject van Groningen naar Oldenburg. Deze busmaatschappij heeft verschillende eigen bussen rondrijden, maar gebruikt op dit traject de bus van FlixBus. Dit betekent dat je in dezelfde bus een ticket van FlixBus of een busticket van PolskiBus kunt gebruiken. Dit maakt vergelijken gemakkelijk voor de goedkoopste prijs.

Wat zijn de bustijden van PolskiBus van Groningen naar Oldenburg?

PolskiBus gebruikt 2 tot 6 keer per week de bus van FlixBus die vertrekt om 22.05 uur op het Centraal Station in Groningen. De halte bevindt zich aan de kant van het Groninger Museum direct naast het stoplicht. PolskiBus rijdt niet op vaste dagen. De aankomsttijd in Oldenburg is om 23.55 uur. De gemiddelde reistijd op dit traject bedraagt 1 uur en 50 minuten.

Op welk busstation komt PolskiBus aan in Oldenburg?

Aangezien PolskiBus gebruikmaakt van de bus van FlixBus, zal de bestemming uiteraard hetzelfde zijn. De bus komt aan op het Hauptbahnhof in Oldenburg

3. ECOLINES Groningen - Oldenburg

Vanaf welk busstation vertrekt ECOLINES in Groningen?

Ook vervoerder ECOLINES rijdt op het traject tussen Groningen en Oldenburg. Vanaf het centraal station in Groningen stap je in deze bus bij de halte naast het Groninger Museum. De reistijd op het traject van Groningen naar Oldenburg bedraagt 1 uur en 50 minuten.

Wat zijn de bustijden van ECOLINES van Groningen naar Oldenburg?

De busmaatschappij ECOLINES rijdt met eigen bussen op de maandag, de woensdag en de zaterdag. De bus vertrekt om 13.05 uur en de aankomsttijd in Oldenburg is 14.55 uur.

Op welk busstation komt ECOLINES aan in Oldenburg?

De bus van ECOLINES stopt in Oldenburg op het Hauptbahnhof. Vanuit deze locatie is het makkelijk verder reizen of duik je direct het stadscentum van Oldenburg in.

Reisplanner voor Europa nodig?

Download dan nu de gratis app van GoEuro.

We gebruiken cookies om een betere service aan te bieden, gebruiksgedrag te analyseren en GoEuro-advertenties op andere websites gericht te tonen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacy policy. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.