Bussen van Groningen naar Hamburg

Enkele reis
Retour
ma 28 mei
1
0

Beste prijs

Vergelijk actuele vertrektijden voor reizen van A naar B.

Eenvoudig boeken

Direct toegang tot meer dan 600 trein-, bus- en vliegmaatschappijen.

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 20 miljoen anderen uit 120 landen.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
ma 28 mei
di 29 mei
wo 30 mei
do 31 mei
vr 1 jun.
za 2 jun.
zo 3 jun.
meinfernbus_flixbus12
meinfernbus_flixbus12
meinfernbus_flixbus12
meinfernbus_flixbus12
meinfernbus_flixbus12
meinfernbus_flixbus12
meinfernbus_flixbus12
db_with_generic20
db_with_generic20
db_with_generic20
db_with_generic20
deutsche_bahn20
deutsche_bahn20
db_with_generic20
sas156
eurowings100
sas110
eurowings70
eurowings100
iberia108
eurowings100

Reisinformatie voor bussen van Groningen naar Hamburg

Gem. reistijd::
4 hours 25 minutes
Eindpunt bus::Hamburg
Beginpunt bus::Groningen
Gem. busticket::14
Afstand busreis::232 Kms
Busmaatschappijen::Flixbus, Deutsche Bahn

Welke bussen rijden er van Groningen naar Hamburg?

  • De busmaatschappijen FlixBus, PolskiBus en ECOLINES rijden tussen Groningen en Hamburg.
  • Alle vervoerders tussen Groningen en Hamburg rijden rechtstreeks.
  • De kortste busreis is de nachtrit van FlixBus met een reistijd van 4 uur.
  • Reis goedkoop naar Hamburg met bustickets vanaf 16 euro bij FlixBus
  • Bussen van Groningen naar Hamburg zijn goedkoper dan de trein of het vliegtuig.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Groningen?

De bussen van FlixBus vertrekken vanaf het hoofdstation in Groningen. De bushalte bevindt zich aan de kant van het Groninger Museum, direct naast de fiets- en wandelbrug bij het stoplicht. FlixBus rijdt dagelijks 6 à 7 keer vanuit Groningen richting Hamburg.

De eerste FlixBus van Groningen naar Hamburg vertrekt altijd om 01.30 uur. Deze nachtrit gaat rechtstreeks en heeft de kortste reistijd van 4 uur. De eerstvolgende rit vertrekt vroeg in de ochtend om 07.15 uur. Dit is de enige FlixBus rit die meestal niet rechtstreeks rijdt. Er is een overstap in Bremen, met soms een lange wachttijd. Dit maakt de totale reistijd 5 uur en 30 minuten en in sommige gevallen zelfs een reistijd van meer dan 6 uur. De exacte vertrektijden verschillen per dag. Gemiddeld zijn er in de ochtend 2 bussen, in de middag 2 bussen en in de avond 2 bussen. Deze ritten overdag hebben een gemiddelde reistijd van 4 uur en 30 minuten.

De eerste bus op een dag is de nachtrit van 01.30. Deze komt om 05.30 uur aan in Hamburg. Liever in de ochtend vertrekken zodat je toch een normale nachtrust kunt pakken? Dan kom je bij FlixBus uit op de bus van 07.15 uur. Dan ben je om 12.45 uur in Hamburg. De laatste FlixBus vanuit Groningen vertrekt om 22.05 uur met een aankomst van 02.30 uur in Hamburg.

Vanaf welk busstation vertrekt PolskiBus in Groningen?

Op het traject Groningen - Hamburg kun je ook kiezen voor vervoerder PolskiBus. Alhoewel PolskiBus tevens eigen bussen ter beschikking heeft, wordt er op het traject tussen Groningen en Hamburg vaak gebruik gemaakt van de bussen van FlixBus. Hierdoor kun je voor dezelfde bus kiezen voor een busticket van FlixBus of van PolskiBus. Vertrek is op het hoofdstation in Groningen, tegenover het Groninger Museum.

PolskiBus rijdt 2 à 3 keer per week om 22.05 uur en heeft geen vaste dagen. Aankomst is altijd om 02.30 uur in Hamburg.

Vanaf welk busstation vertrekt ECOLINES in Groningen?

ECOLINES rijdt 3 keer per week van Groningen naar Hamburg. Opstappen kan bij dezelfde bushalte als bij FlixBus en PolskiBus, tegenover het hoofdstation bij het Groninger Museum. De rit rijdt rechtstreeks tussen Groningen en Hamburg. De reistijd bedraagt 4 uur en 24 minuten.

ECOLINES rijdt met eigen bussen op maandag, woensdag en zaterdag. Vertrektijd is altijd om 13.05 uur. Aankomst is om 17.50 uur in Hamburg. De reistijd van deze rit bedraagt 4 uur en 45 minuten.

Op welk busstation komen FlixBus, PolskiBus en ECOLINES aan in Hamburg?

Alle bussen op het traject Groningen - Hamburg rijden rechtstreeks van het Centraal Station in Groningen naar het Centraal Station (Hauptbahnhof) in Hamburg. De aankomst is op het Omnibusbahnhof. Deze bevindt zich op het hoofdstation. Het Centraal Station in Hamburg ligt direct ten oosten van het centrum van deze Hanzestad. Je bevindt je direct in het bruisende stadsleven van deze Duitse plaats.

De Duitse haven- en Hanzestad Hamburg is de op een na grootste stad van Duitsland. De oude uit baksteen opgetrokken pakhuizen in Speicherstad zijn beslist een bezoek waard. Net als Amsterdam kent Hamburg ook zijn rosse buurt: de Reeperbahn, welke is uitgegroeid tot een toeristische attractie. In Duitsland kent vrijwel iedere stad een groot ondergronds vervoersnetwerk. De S-Bahn en U-Bahn. Dit is vergelijkbaar met de Nederlandse metro. Iedere paar minuten brengt deze metro men vrijwel ieder moment overal in de stad. De dienst is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat beschikbaar. In het weekend rijden de metro's ook 's nachts door. Uiteraard zijn er ook bussen en taxi's beschikbaar.

Reisplanner voor Europa nodig?

Download dan nu de gratis app van GoEuro.

We gebruiken cookies om een betere service aan te bieden, gebruiksgedrag te analyseren en GoEuro-advertenties op andere websites gericht te tonen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacy policy. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.