Bussen van Groningen naar Berlijn

Enkele reis
Retour
ma 28 mei
1
0

Beste prijs

Vergelijk actuele vertrektijden voor reizen van A naar B.

Eenvoudig boeken

Direct toegang tot meer dan 600 trein-, bus- en vliegmaatschappijen.

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 20 miljoen anderen uit 120 landen.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
ma 28 mei
di 29 mei
wo 30 mei
do 31 mei
vr 1 jun.
za 2 jun.
zo 3 jun.
meinfernbus_flixbus24
meinfernbus_flixbus22
meinfernbus_flixbus20
meinfernbus_flixbus20
meinfernbus_flixbus24
meinfernbus_flixbus22
meinfernbus_flixbus22
deutsche_bahn60
deutsche_bahn60
deutsche_bahn40
db_with_generic40
deutsche_bahn40
deutsche_bahn40
deutsche_bahn40
lufthansa178
lufthansa207
lufthansa133
tailwind_airlines226
ostdeutscheeb119
lufthansa115
ostdeutscheeb63

Reisinformatie voor bussen van Groningen naar Berlijn

Gem. reistijd::
9 hours 17 minutes
Eindpunt bus::Berlijn
Beginpunt bus::Groningen
Gem. busticket::26
Afstand busreis::466 Kms
Busmaatschappijen::Flixbus

Welke bussen rijden er van Groningen naar Berlijn?

Bustickets naar de hoofdstad van Duitsland zijn goedkoop en iedere dag vertrekken er vanuit Groningen veel verschillende bussen. Zo kun je bijvoorbeeld een nachtbus nemen, maar ook kiezen voor een comfortabele bus die overdag rijdt. Als je van Groningen naar Berlijn wilt gaan, dan is reizen met de bus een goedkope mogelijkheid.

Bij zowel FlixBus als PolskiBus heb je keuze uit verschillende eindbestemmingen in Berlijn, waar je vaak zonder overstap heen kunt gaan. Bustickets van Groningen naar Berlijn zijn goedkoop en vrijwel altijd voordeliger dan reizen met het vliegtuig of met de trein.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Groningen?

Bijna alle FlixBussen vertrekken vanaf de bushalte bij het Centraal Station van Groningen. Van woensdag tot en met zondag kun je op wisselende tijdstippen eenmaal per dag ook opstappen bij het P+R-terrein in Haren. Je hebt de keuze uit verschillende rechtstreekse ritten met een reistijd van ongeveer acht uur. Er zijn ook FlixBussen waarbij je onderweg overstapt. Afhankelijk van de overstaptijd en je eindbestemming in Berlijn ben je dan negen uur tot ruim vijftien uur onderweg.

Hoe vaak en hoe laat rijdt FlixBus vanuit Groningen naar Berlijn?

Veruit de meeste busritten die vanuit Groningen naar Berlijn gaan worden door de groene bussen van FlixBus uitgevoerd. Iedere vertrekken er meer dan tien verschillende FlixBussen naar Berlijn. De eerste bus van de dag rijdt al om 1.30 uur uit Groningen weg. Vanaf 8.15 uur vertrekt er om de paar uur een bus naar Berlijn. De laatste FlixBus vertrekt om 22.05 uur uit Groningen.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Berlijn?

FlixBus stopt bij maar liefst negen verschillende bushaltes in Berlijn. De meeste bussen rijden door naar het centrale busstation aan de Masurenallee. Dit busstation ligt aan de zuidwestelijke kant van de stad. Niet ver daarvandaan ligt de tramhalte Berlin Westkreuz, waar je de S-Bahn S5, S7 of S75 naar het hoofdtreinstation van Berlijn kunt nemen. Dezelfde tramlijnen kun je ook naar het Centraal Station nemen wanneer je rit eindigt bij de Berlijnse dierentuin (Zoologischer Garten, halte Zoo). Uitstappen is ook meer mogelijk op de halte Alexanderplatz die vlakbij het stadscentrum (Mitte) ligt.

De halte Südkreuz ligt aan de zuidkant van de stad, vlakbij het voormalige vliegveld Tempelhof. Ook zijn er haltes in de buurt van Tegel Airport. Dit zijn de haltes Luchthaven Tegel, TXL E en Metro: Alt-Tegel. Je kunt ook doorrijden naar de andere luchthaven van Berlijn, waarvan de halte Luchthaven Schönefeld (SXF) heet. De halte die het verste van Berlijn Centraal Station ligt is Wannsee, dat aan de zuidwestelijke kant van Berlijn ligt. Vanaf station Berlin Wannsee neem je tramlijn S7 naar het centraal station en het centrum van de stad.

Vanaf welk busstation vertrekt PolskiBus in Groningen?

Deze PolskiBus vindt je bij de bushalte aan de waterkant tegenover het Centraal Station van Groningen. Deze halte aan de Stationsweg bevindt zich naast de voetgangersbrug die naar het Groninger Museum gaat.

Hoe vaak en hoe laat rijdt PolskiBus vanuit Groningen naar Berlijn?

PolskiBus rijdt eenmaal per dag rechtstreeks van Groningen naar Berlijn. Deze bus vertrekt om 22.05 uur uit Groningen en komt acht uur later in Berlijn aan.

Op welk busstation komt PolskiBus aan in Berlijn?

PolskiBus rijdt door naar het centrale Busstation van Berlijn aan de Massurenallee. Dit station wordt ook wel aangeduid als Berlin ZOB, wat staat voor Zentraler Omnibusbahnhof. Vanaf de nabijgelegen tramhalte Westkreuz neem je de tramlijnen S5, S7 of S75 naar het Hauptbahnhof van Berlijn.

Reisplanner voor Europa nodig?

Download dan nu de gratis app van GoEuro.

We gebruiken cookies om een betere service aan te bieden, gebruiksgedrag te analyseren en GoEuro-advertenties op andere websites gericht te tonen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacy policy. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.