Bussen van Groningen naar Berlijn

Wanneer reis je?

di 20 feb.

08:10 15:35
€ 22
07:25 u

wo 21 feb.

13:50 03:35
€ 21
13:45 u

do 22 feb.

07:35 17:10
€ 19
09:35 u

vr 23 feb.

07:10 14:35
€ 25
07:25 u

za 24 feb.

07:35 17:10
€ 19
09:35 u

Goedgekeurd voor

Beste prijs

Vergelijk actuele reizen van A naar B met trein, bus en vlucht

Eenvoudig boeken

Plan met een overzicht van beschikbare reizen van 500 maatschappijen

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 30 miljoen anderen uit 120 landen
Vandaag di 20 feb. wo 21 feb. do 22 feb. vr 23 feb. za 24 feb. zo 25 feb. ma 26 feb. di 27 feb. wo 28 feb. do 1 mrt. vr 2 mrt. za 3 mrt. zo 4 mrt. ma 5 mrt. di 6 mrt. wo 7 mrt. do 8 mrt. vr 9 mrt. za 10 mrt. zo 11 mrt.
Vind prijzen
Vind prijzen Vind prijzen

Prijskalender: Deze tarieven hebben we in de afgelopen 24 uur verzameld en zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Reisinformatie voor bussen van Groningen naar Berlijn

Gem. reistijd:9h 10m
Eindpunt bus:Berlijn
Beginpunt bus:Groningen
Gem. busticket:24,92
Afstand busreis:466 km
Busmaatschappijen:
 • Flixbus

Welke busmaatschappijen reizen van Groningen naar Berlijn?

Veel maatschappijen bieden moderne voertuigen aan met comfortabele en verstelbare stoelen, wifi en airconditioning. Vergelijk de aangeboden diensten.

Wat is er aan boord van bussen van Flixbus te vinden?

 • Stopcontact

 • Wifi

 • Versnaperingen

 • E-tickets

 • Huisdieren

 • WC

 • Stoelreservering

 • Identificatie verplicht

 • Fietsen toegestaan

Andere faciliteiten en diensten verschillen per maatschappij en land.

Wat moet ik weten over busreizen van Flixbus?

  Ja, alle kinderen hebben voor bussen van FlixBus een ticket nodig. Kinderen onder de 3 jaar moeten tijdens de reis beveiligd in een kinderstoel zitten. Kinderen onder de 15 jaar reizen tegen een gereduceerd tarief.


  Inchecken is niet nodig voor bussen van FlixBus. Echter is het aan te raden om 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.


  Alle tickets zijn gelijk voor bussen van FlixBus.


  Ticket is alleen geldig voor de gekozen bus.


  Ticket is tot 15 minuten voor vertrek te restitueren tegen betaling van € 15,-. Ticket is gratis te ruilen voor een voucher ter waarde van de ticketprijs en is 12 maanden geldig.


Wat is er aan boord van bussen van PolskiBus te vinden?

 • Stopcontact

 • Wifi

 • Versnaperingen

 • E-tickets

 • Huisdieren

 • WC

 • Stoelreservering

 • Identificatie verplicht

 • Fietsen toegestaan

Andere faciliteiten en diensten verschillen per maatschappij en land.

Wat moet ik weten over busreizen van PolskiBus?

  Ja, alle kinderen hebben een ticket voor bussen van PolskiBus nodig. Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen reizen onder begeleiding van een volwassene. Kinderen onder de 1.50 m moeten in een veilige kinderstoel zitten. Kinderen tussen de 12 en 15 jaar mogen zelfstandig reizen als een ouder of voogd bij het instappen in het bijzijn van de bemanning schriftelijke toestemming geeft.


  Inchecken is niet nodig voor bussen van PolskiBus.


  Alle tickets zijn gelijk voor bussen van PolskiBus.


Welke bussen rijden er van Groningen naar Berlijn?

Bustickets naar de hoofdstad van Duitsland zijn goedkoop en iedere dag vertrekken er vanuit Groningen veel verschillende bussen. Zo kun je bijvoorbeeld een nachtbus nemen, maar ook kiezen voor een comfortabele bus die overdag rijdt. Als je van Groningen naar Berlijn wilt gaan, dan is reizen met de bus een goedkope mogelijkheid.

Bij zowel FlixBus als PolskiBus heb je keuze uit verschillende eindbestemmingen in Berlijn, waar je vaak zonder overstap heen kunt gaan. Bustickets van Groningen naar Berlijn zijn goedkoop en vrijwel altijd voordeliger dan reizen met het vliegtuig of met de trein.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Groningen?

Bijna alle FlixBussen vertrekken vanaf de bushalte bij het Centraal Station van Groningen. Van woensdag tot en met zondag kun je op wisselende tijdstippen eenmaal per dag ook opstappen bij het P+R-terrein in Haren. Je hebt de keuze uit verschillende rechtstreekse ritten met een reistijd van ongeveer acht uur. Er zijn ook FlixBussen waarbij je onderweg overstapt. Afhankelijk van de overstaptijd en je eindbestemming in Berlijn ben je dan negen uur tot ruim vijftien uur onderweg.

Hoe vaak en hoe laat rijdt FlixBus vanuit Groningen naar Berlijn?

Veruit de meeste busritten die vanuit Groningen naar Berlijn gaan worden door de groene bussen van FlixBus uitgevoerd. Iedere vertrekken er meer dan tien verschillende FlixBussen naar Berlijn. De eerste bus van de dag rijdt al om 1.30 uur uit Groningen weg. Vanaf 8.15 uur vertrekt er om de paar uur een bus naar Berlijn. De laatste FlixBus vertrekt om 22.05 uur uit Groningen.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Berlijn?

FlixBus stopt bij maar liefst negen verschillende bushaltes in Berlijn. De meeste bussen rijden door naar het centrale busstation aan de Masurenallee. Dit busstation ligt aan de zuidwestelijke kant van de stad. Niet ver daarvandaan ligt de tramhalte Berlin Westkreuz, waar je de S-Bahn S5, S7 of S75 naar het hoofdtreinstation van Berlijn kunt nemen. Dezelfde tramlijnen kun je ook naar het Centraal Station nemen wanneer je rit eindigt bij de Berlijnse dierentuin (Zoologischer Garten, halte Zoo). Uitstappen is ook meer mogelijk op de halte Alexanderplatz die vlakbij het stadscentrum (Mitte) ligt.

De halte Südkreuz ligt aan de zuidkant van de stad, vlakbij het voormalige vliegveld Tempelhof. Ook zijn er haltes in de buurt van Tegel Airport. Dit zijn de haltes Luchthaven Tegel, TXL E en Metro: Alt-Tegel. Je kunt ook doorrijden naar de andere luchthaven van Berlijn, waarvan de halte Luchthaven Schönefeld (SXF) heet. De halte die het verste van Berlijn Centraal Station ligt is Wannsee, dat aan de zuidwestelijke kant van Berlijn ligt. Vanaf station Berlin Wannsee neem je tramlijn S7 naar het centraal station en het centrum van de stad.

Vanaf welk busstation vertrekt PolskiBus in Groningen?

Deze PolskiBus vindt je bij de bushalte aan de waterkant tegenover het Centraal Station van Groningen. Deze halte aan de Stationsweg bevindt zich naast de voetgangersbrug die naar het Groninger Museum gaat.

Hoe vaak en hoe laat rijdt PolskiBus vanuit Groningen naar Berlijn?

PolskiBus rijdt eenmaal per dag rechtstreeks van Groningen naar Berlijn. Deze bus vertrekt om 22.05 uur uit Groningen en komt acht uur later in Berlijn aan.

Op welk busstation komt PolskiBus aan in Berlijn?

PolskiBus rijdt door naar het centrale Busstation van Berlijn aan de Massurenallee. Dit station wordt ook wel aangeduid als Berlin ZOB, wat staat voor Zentraler Omnibusbahnhof. Vanaf de nabijgelegen tramhalte Westkreuz neem je de tramlijnen S5, S7 of S75 naar het Hauptbahnhof van Berlijn.

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bus
Bus
Bus
De goedkoopste bussen Groningen - Berlijn van de aankomende dagen
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus

Blijf op de hoogte

Ontvang reisaanbiedingen, herinneringen voor een trip en andere updates per e-mail.

Ongeldig e-mailadres

We hebben een bevestigingsmail naar je verstuurd.
Klik hierin op de link om het proces af te ronden.