Bussen van Charleroi naar Brussel

Enkele reis
Retour
ma 28 mei
1
0

Beste prijs

Vergelijk actuele vertrektijden voor reizen van A naar B.

Eenvoudig boeken

Direct toegang tot meer dan 600 trein-, bus- en vliegmaatschappijen.

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 20 miljoen anderen uit 120 landen.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
ma 28 mei
di 29 mei
wo 30 mei
do 31 mei
vr 1 jun.
za 2 jun.
zo 3 jun.
meinfernbus_flixbus5
meinfernbus_flixbus5
meinfernbus_flixbus5
meinfernbus_flixbus5
meinfernbus_flixbus5
meinfernbus_flixbus5
meinfernbus_flixbus5
sncb_ic10
sncb_ic10
sncb_ic10
sncb_ic10
sncb_ic10
sncb_ic10
sncb_ic10
Vind prijzen
sncb_ic10
Vind prijzen
Vind prijzen
Vind prijzen
Vind prijzen
Vind prijzen

Reisinformatie voor bussen van Charleroi naar Brussel

Gem. reistijd::
2 hours 36 minutes
Eindpunt bus::Brussel
Beginpunt bus::Charleroi
Gem. busticket::5
Afstand busreis::49 Kms
Busmaatschappijen::Flixbus

Brussels City Shuttle van Charleroi (CLR) naar Brussel

Het vliegveld van Charleroi (CLR) is na Zaventem de grootste luchthaven van België. Officieel heet het Brussels South Charleroi Airport, waardoor je het idee krijgt dat het dicht bij Brussel ligt. Je moet nog steeds 50 kilometer reizen om in de hoofdstad van België te komen. Met de Brussels City Shuttle reis je voordelig, snel en comfortabel van luchthaven Charleroi naar Brussel. De bussen van Brussels City Shuttle vertrekken ieder half uur vanaf vliegveld Charleroi en rijden de hele dag door. In totaal vertrekken er dagelijks 33 bussen van bushalte 1-5, die je buiten uitgang 4 van vliegveld Charleroi vindt.

Reisduur Charleroi - Brussel

Je herkent de bussen van Brussels City Shuttle aan hun opvallende blauwe of groene vlekken. De rechtstreekse reis tussen Charleroi (CLR) en Brussel met de Brussels City Shuttle duurt 55 minuten. De bussen rijden in één keer door de eindhalte, dus je stopt onderweg niet. De eerste Brussels City Shuttle vertrekt iedere morgen om 7.50 uur, waardoor je om 8.45 in Brussel bent. De laatste bus vertrekt om 23.59 uur en komt daarmee iets voor 1.00 uur 's nachts in Brussel aan.

Aankomststation Brussel-Zuid

Al de ritten van Brussels City Shuttle eindigen bij station Brussel-Zuid. Dat station staat beter bekend staat als Gare de Bruxelles-Midi, en wordt vaak afgekort tot Bruxelles-Midi. De Brussels City Shuttle stopt op de halte aan Rue de France, die aan de zuidwestelijke kant van het station ligt. Bruxelles-Midi is het grootste en drukste treinstation van België. Zoals de naam al aangeeft ligt het station aan de zuidkant van de stad. Als je naar het stadscentrum van Brussel wilt gaan, dan moet je ongeveer een half uur in noordoostelijke richting lopen. Met de trein doe je er zes minuten over naar het centraal station van Brussel (Bruxelles Central). Doordat er om de paar minuten een trein van Bruxelles-Midi vertrekt naar Bruxelles Central, is dit de snelste en eenvoudigste manier om in het centrum van Brussel te komen. Vanaf station Brussel-Zuid kun je ook eenvoudig een trein nemen naar andere delen van België, en de rest van Europa. Op het station stoppen namelijk alle belangrijke internationale treinen, waaronder de Thalys, Eurostar, ICE, en TGV.

Reisplanner voor Europa nodig?

Download dan nu de gratis app van GoEuro.

We gebruiken cookies om een betere service aan te bieden, gebruiksgedrag te analyseren en GoEuro-advertenties op andere websites gericht te tonen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacy policy. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.