Bussen van Bremen naar Groningen

Enkele reis
Retour
ma 28 mei
1
0

Beste prijs

Vergelijk actuele vertrektijden voor reizen van A naar B.

Eenvoudig boeken

Direct toegang tot meer dan 600 trein-, bus- en vliegmaatschappijen.

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 20 miljoen anderen uit 120 landen.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
ma 28 mei
di 29 mei
wo 30 mei
do 31 mei
vr 1 jun.
za 2 jun.
zo 3 jun.
deutsche_bahn12
meinfernbus_flixbus11
deutsche_bahn12
deutsche_bahn12
deutsche_bahn12
deutsche_bahn12
deutsche_bahn10
deutsche_bahn20
deutsche_bahn12
deutsche_bahn20
deutsche_bahn20
deutsche_bahn15
deutsche_bahn15
deutsche_bahn13

Reisinformatie voor bussen van Bremen naar Groningen

Gem. reistijd::
3 hours 45 minutes
Eindpunt bus::Groningen
Beginpunt bus::Bremen
Gem. busticket::11
Afstand busreis::150 Kms
Busmaatschappijen::Flixbus, Deutsche Bahn

Welke bussen rijden er van Bremen naar Groningen?

  • Iedere dag kun je kiezen uit bussen van FlixBus, PolskiBus en ECOLINES om van Bremen naar Groningen te komen.
  • Met deze busmaatschappijen reis je altijd rechtstreeks tussen deze steden.
  • De kortste busreis van Bremen naar Groningen duurt 2 uur.
  • De goedkoopste enkele busreis van Bremen naar Groningen is vanaf 11 euro.
  • Met een busticket ben je goedkoper uit dan met een treinkaartje.
  • Met de bus ben je sneller op bestemming dan met de trein.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Bremen?

Alle busreisen van FlixBus, PolskiBus en ECOLINES vertrekken van de Zentrale OmnibusBahnhof (ZOB Fernlinien) van Bremen. Dit centrale busstation ligt aan de Breitenweg, die aan de westkant van het Centraal Station van Bremen loopt. Het busstation ligt op minder dan 10 minuten lopen van het stadscentrum, dat meer naar het zuidwesten ligt. Normaal gesproken vertrekken de bussen van FlixBus vanaf busperron 10, maar bij zwaarbeladen bussen wijkt men soms uit naar een andere vertrekhalte.

Op welk busstation komen bussen aan in Groningen?

Alle bussen uit Bremen stoppen bij het Centraal Station van Groningen. Deze bushalte bevindt zich langs de waterkant van de Stationsweg, die langs het treinstation loopt. De bussen van ECOLINES stoppen hier tussen platform A en B. De bushalte ligt direct naast de voetgangersbrug die de Stationsweg met het Groninger Museum verbindt. Je kunt deze brug ook gebruiken om naar het centrum van de stad te lopen. De Grote Markt van Groningen ligt 1100 meter ten noordoosten van de bushalte. Met de lokale buslijnen 3, 4 en 5 die vanaf het Centraal Station vertrekken ben je in een paar minuten in het stadshart.

Wat zijn de bustijden van FlixBus van Bremen naar Groningen?

Bij FlixBus kun je op dinsdag kiezen uit zes verschillende vertrektijden. Op woensdag vertrekken er zeven FlixBussen uit Bremen en op de andere dagen van de week zijn dat er acht. Alle ritten van FlixBus tussen Bremen en Groningen zijn rechtstreeks, dus je hoeft onderweg niet over te stappen.

De eerste FlixBus van de dag vertrekt om 2.50 uur 's nachts. Na een busrit van precies 2.00 uur kom je dan om 4.50 uur aan in Groningen. De laatste FlixBus van de dag vertrekt op dinsdag en woensdag om 16.00 uur uit Bremen en arriveert dan om 18.45 uur bij het Centraal Station van Groningen. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en maandag gaat de laatste bus om 18.15 uur weg uit Bremen en komt om 22.00 uur aan in Groningen. Op zondag kun je om 19.15 uur nog een FlixBus naar Groningen nemen.

Wat zijn de bustijden van PolskiBus van Bremen naar Groningen?

Iedere dag vertrekt PolskiBus N44 om 6.05 uur in de morgen vanaf het ZOB van Bremen. Na een busreis zonder overstap van 2.40 uur kom je dan om 8.45 uur 's morgens aan bij de bushalte aan de Groningse Stationsweg. Deze bus rijdt vervolgens door naar Amsterdam Station Sloterdijk.

Wat zijn de bustijden van ECOLINES van Bremen naar Groningen?

ECOLINES uit Estland rijdt drie keer per week van Bremen naar Groningen. Je kunt op dinsdag, vrijdag en zondag om 12.15 uur 's middags instappen bij busstation ZOB van Bremen. Onderweg stop je in Oldenburg, maar hoef je niet over te stappen. Je komt dan na een rit van 2.50 uur om 15.05 uur aan bij het Centraal Station van Groningen.

Reisplanner voor Europa nodig?

Download dan nu de gratis app van GoEuro.

We gebruiken cookies om een betere service aan te bieden, gebruiksgedrag te analyseren en GoEuro-advertenties op andere websites gericht te tonen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacy policy. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.