Bussen van Amsterdam naar Antwerpen

Beste prijs

Vergelijk actuele vertrektijden voor reizen van A naar B.

Eenvoudig boeken

Direct toegang tot meer dan 600 trein-, bus- en vliegmaatschappijen.

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 20 miljoen anderen uit 120 landen.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
ma 28 mei
di 29 mei
wo 30 mei
do 31 mei
vr 1 jun.
za 2 jun.
zo 3 jun.
citybus_express7
citybus_express7
citybus_express7
citybus_express7
citybus_express7
citybus_express7
citybus_express7
ns_international36
ns_international36
ns_international36
ns_international36
ns_international36
nshispeed_ic30
nshispeed_ic26
iberia165
vueling145
air_malta94
garuda_indonesia56
garuda_indonesia54
air_europa109
vueling136

Reisinformatie voor bussen van Amsterdam naar Antwerpen

Gem. reistijd::
3 hours 30 minutes
Eindpunt bus::Antwerpen
Beginpunt bus::Amsterdam
Gem. busticket::9
Afstand busreis::133 Kms
Busmaatschappijen::Flixbus, Eurolines France, Citybus Express, Ouibus

Welke bussen rijden er van Amsterdam naar Antwerpen?

Met de bus reis je snel, eenvoudig en goedkoop van Amsterdam naar Antwerpen. De vaste dienstregeling van FlixBus en OUIBUS zorgt voor een goede dagelijkse busverbinding tussen deze twee mooie steden. Daardoor weet je zeker dat je kunt vertrekken op de dag die jou het beste uitkomt. Je bepaalt bovendien zelf hoe laat je vertrekt. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een vroege ochtendrit, maar ook een bus nemen die net na de lunch weggaat of pas 's avonds vertrekken uit Amsterdam. Op welke dag en op welk tijdstip je ook vertrekt, je bent met de bus altijd verzekerd van comfortabel en goedkoop vervoer. Niet alleen is de bus voordeliger dan de trein, maar ook vrijwel net zo snel. Je bustickets bestel je bovendien eenvoudig en veilig online via GoEuro.

Hoe vaak en op welke tijden rijden bussen van FlixBus van Amsterdam naar Antwerpen?

FlixBus rijdt iedere dag minimaal vijf keer van Amsterdam naar Antwerpen. De eerste groene bus van deze maatschappij vertrekt dagelijks om 8.00 uur in de morgen. De laatste Flixbus rijdt dagelijks om 22.00 uur 's avonds uit Amsterdam weg. Afhankelijk van het tijdstip van vertrek ben je met deze busverbinding 2.10 uur tot 4.15 uur onderweg.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Amsterdam?

Alle bussen van FlixBus vertrekken van station Amsterdam Sloterdijk. Je vindt de bushalte langs de Radarweg, die vrijwel direct voor de hoofdingang van dit treinstation langsloopt. De laatste bus van de dag stopt onderweg ook bij Amsterdam Schiphol Airport. Deze bus vertrekt dagelijks om 22.25 uur vanaf de bushalte bij dit vliegveld, die zich bij de Aankomstpassage 39 bevindt. Alle busritten uit Amsterdam gaan daarna rechtstreeks door naar Antwerpen, dus je hoeft bij deze busreis met FlixBus nooit onderweg over te stappen.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Antwerpen?

Flixbus levert je in hartje Antwerpen af, want de eindhalte van de route is de noordkant van het Centraal Station aan het Koningin Astridplein. Vanaf bushalte 'Perron 7' zijn vrijwel alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad lopend bereikbaar. Reis je verder door naar een buitenwijk of plaats in de omgeving, dan kun je op het prachtig gerenoveerde Centraal Station natuurlijk een trein nemen. Vlakbij de bushalte stoppen ook veel trams op Perron 3, die je snel verder de stad in brengen.

Hoe vaak en hoe laat rijdt OUIBUS vanuit Amsterdam naar Antwerpen?

Iedere dag vertrekt OUIBUS om 9.00 uur uit Amsterdam en rijdt dan rechtstreeks door naar Antwerpen. De reistijd van deze rit bedraagt twee uur en een kwartier.

Vanaf welk busstation vertrekt OUIBUS in Amsterdam?

Ook de bussen van OUIBUS die naar Antwerpen gaan vertrekken vanaf Station Amsterdam Sloterdijk. Je vindt de bushalte van jouw bus voor de grote centrale ingang van dit station. De busreizen van OUIBUS zijn rechtstreeks, dus je hoeft onderweg niet over te stappen.

Op welk busstation komt OUIBUS aan in Antwerpen?

De bussen van OUIBUS sluiten de reis van Amsterdam naar Antwerpen af bij de bushalte langs de Plantinkaai. Deze bushalte ligt op de oostoever van de Schelde. Daar bevind je je daar ten westen van het stadscentrum van Antwerpen. Wil je naar het Centraal Station toe gaan, dan is dat ruim twee kilometer lopen. Het is sneller en gemakkelijker om 600 meter naar het Premetrostation Groenplaats te lopen. Daar kun je vervolgens lijn 3 of lijn 9 nemen. Met deze tramlijnen ben je dan binnen enkele minuten bij het grote treinstation van Antwerpen.

Reisplanner voor Europa nodig?

Download dan nu de gratis app van GoEuro.

We gebruiken cookies om een betere service aan te bieden, gebruiksgedrag te analyseren en GoEuro-advertenties op andere websites gericht te tonen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacy policy. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.