Bussen van Groningen naar Eindhoven

Wanneer reis je?

wo 21 feb.

11:50 19:05
€ 16
07:15 u

do 22 feb.

12:50 16:40
€ 7
03:50 u

vr 23 feb.

05:55 10:00
€ 7
04:05 u

za 24 feb.

05:55 10:00
€ 7
04:05 u

zo 25 feb.

06:20 10:25
€ 7
04:05 u

Goedgekeurd voor

Beste prijs

Vergelijk actuele reizen van A naar B met trein, bus en vlucht

Eenvoudig boeken

Plan met een overzicht van beschikbare reizen van 500 maatschappijen

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 30 miljoen anderen uit 120 landen
Vandaag di 20 feb. wo 21 feb. do 22 feb. vr 23 feb. za 24 feb. zo 25 feb. ma 26 feb. di 27 feb. wo 28 feb. do 1 mrt. vr 2 mrt. za 3 mrt. zo 4 mrt. ma 5 mrt. di 6 mrt. wo 7 mrt. do 8 mrt. vr 9 mrt. za 10 mrt. zo 11 mrt.
Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen
Vind prijzen Vind prijzen
Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen

Prijskalender: Deze tarieven hebben we in de afgelopen 24 uur verzameld en zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Reisinformatie voor bussen van Groningen naar Eindhoven

Gem. reistijd:5h 48m
Eindpunt bus:Eindhoven
Beginpunt bus:Groningen
Gem. busticket:13,91
Afstand busreis:211 km
Busmaatschappijen:
 • Flixbus

Welke busmaatschappijen reizen van Groningen naar Eindhoven?

Veel maatschappijen bieden moderne voertuigen aan met comfortabele en verstelbare stoelen, wifi en airconditioning. Vergelijk de aangeboden diensten.

Wat is er aan boord van bussen van Flixbus te vinden?

 • Stopcontact

 • Wifi

 • Versnaperingen

 • E-tickets

 • Huisdieren

 • WC

 • Stoelreservering

 • Identificatie verplicht

 • Fietsen toegestaan

Andere faciliteiten en diensten verschillen per maatschappij en land.

Wat moet ik weten over busreizen van Flixbus?

  Ja, alle kinderen hebben voor bussen van FlixBus een ticket nodig. Kinderen onder de 3 jaar moeten tijdens de reis beveiligd in een kinderstoel zitten. Kinderen onder de 15 jaar reizen tegen een gereduceerd tarief.


  Inchecken is niet nodig voor bussen van FlixBus. Echter is het aan te raden om 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.


  Alle tickets zijn gelijk voor bussen van FlixBus.


  Ticket is alleen geldig voor de gekozen bus.


  Ticket is tot 15 minuten voor vertrek te restitueren tegen betaling van € 15,-. Ticket is gratis te ruilen voor een voucher ter waarde van de ticketprijs en is 12 maanden geldig.


Welke bussen rijden er van Groningen naar Eindhoven?

Wanneer je van Groningen naar Eindhoven reist, dan ligt het voor de hand om de trein te nemen. Maar heb je er wel eens aan gedacht om op deze route de bus te nemen? Met de ruime, comfortabele en luxe bussen van FlixBus ben je namelijk ook snel vanuit Groningen in de hoofdstad van Noord-Brabant. Je kunt daarnaast ook onderweg opstappen bij het P+R-terrein van Haren. Bovendien zijn bustickets naar de lichtstad heel goedkoop en daardoor een stuk voordeliger dan treinkaartjes.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Groningen?

Alle FlixBussen naar Eindhoven vertrekken van de bushalte bij het Centraal Station van Groningen. Deze halte ligt aan de waterzijde van de Stationsweg, tegenover de uitgang van het treinstation. Direct naast deze bushalte ligt de opvallende loopbrug naar het Groninger Museum.

Bij alle FlixBussen die naar Eindhoven gaan is het ook mogelijk om op te stappen bij het P+R-terrein in Haren. Dit terrein ligt langs de A28, iets ten zuiden van de stad Groningen. De bussen stoppen hier acht minuten na het vertrek bij het Centraal Station van Groningen. Het P+R-terrein in Haren is een handige alternatieve opstapplaats als je niet uit het centrum van Groningen wilt vertrekken. Bijvoorbeeld als je aan de zuidkant van Groningen woont of je jouw auto voordelig wilt parkeren.

Op welke tijden gaan er bussen van FlixBus van Groningen naar Eindhoven?

De opvallende groene bussen van FlixBus rijden zowel op weekdagen als in het weekend in ieder geval twee keer per dag van Groningen naar Eindhoven. De eerste FlixBus van de dag gaat 's morgens om 6.45 uur uit Groningen weg. De tweede rit van de dag vertrekt in de middag om 15.15 uur.

Deze bussen gaan rechtstreeks naar Eindhoven, dus je hoeft onderweg niet over te stappen. Met de ochtendrit ben je ongeveer 4.15 uur onderweg naar Eindhoven. Doordat het 's middags iets rustiger op de weg is, doet de tweede rit van de dag er 3.50 uur over. Doordat er op maandag en vrijdag een extra bus in de avonduren gaat, kun je op deze dagen kiezen uit drie vertrektijden.

De extra FlixBus gaat op maandag en vrijdag om 19.00 uur op weg naar Eindhoven. Onderweg stap je op Enschede Centraal Station over, waarna je om 1.00 uur 's nachts op je bestemming aankomt. Deze extra bus doet dus zes uur over de reis van Groningen naar Eindhoven.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Eindhoven?

Na je comfortabele reis met FlixBus kun je in Eindhoven gelijk doorreizen met de trein of verder gaan met ander openbaar vervoer. Het eindpunt van de reis is namelijk de halte Stationsweg in Eindhoven. Deze halte ligt aan de oostkant van het Centraal Station van Eindhoven en daardoor pal naast het centrum van de stad. Je kunt dan ook direct nadat je uit de bus bent gestapt het centrum van Eindhoven gaan verkennen.

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Bus
Bus
Bus
De goedkoopste bussen Groningen - Eindhoven van dit weekend
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus
Bus

Blijf op de hoogte

Ontvang reisaanbiedingen, herinneringen voor een trip en andere updates per e-mail.

Ongeldig e-mailadres

We hebben een bevestigingsmail naar je verstuurd.
Klik hierin op de link om het proces af te ronden.