Bussen van Groningen naar Eindhoven

Enkele reis
Retour
ma 28 mei
1
0

Beste prijs

Vergelijk actuele vertrektijden voor reizen van A naar B.

Eenvoudig boeken

Direct toegang tot meer dan 600 trein-, bus- en vliegmaatschappijen.

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 20 miljoen anderen uit 120 landen.

Deutsche Bahn
National Rail
National Express
Flixbus
Eurolines
SNCF
ma 28 mei
di 29 mei
wo 30 mei
do 31 mei
vr 1 jun.
za 2 jun.
zo 3 jun.
Vind prijzen
meinfernbus_flixbus17
meinfernbus_flixbus17
meinfernbus_flixbus7
meinfernbus_flixbus7
meinfernbus_flixbus7
meinfernbus_flixbus7
ns25
ns25
ns25
ns25
ns25
ns25
ns25

Reisinformatie voor bussen van Groningen naar Eindhoven

Gem. reistijd::
5 hours 1 minutes
Eindpunt bus::Eindhoven
Beginpunt bus::Groningen
Gem. busticket::10
Afstand busreis::211 Kms
Busmaatschappijen::Flixbus

Welke bussen rijden er van Groningen naar Eindhoven?

Wanneer je van Groningen naar Eindhoven reist, dan ligt het voor de hand om de trein te nemen. Maar heb je er wel eens aan gedacht om op deze route de bus te nemen? Met de ruime, comfortabele en luxe bussen van FlixBus ben je namelijk ook snel vanuit Groningen in de hoofdstad van Noord-Brabant. Je kunt daarnaast ook onderweg opstappen bij het P+R-terrein van Haren. Bovendien zijn bustickets naar de lichtstad heel goedkoop en daardoor een stuk voordeliger dan treinkaartjes.

Vanaf welk busstation vertrekt FlixBus in Groningen?

Alle FlixBussen naar Eindhoven vertrekken van de bushalte bij het Centraal Station van Groningen. Deze halte ligt aan de waterzijde van de Stationsweg, tegenover de uitgang van het treinstation. Direct naast deze bushalte ligt de opvallende loopbrug naar het Groninger Museum.

Bij alle FlixBussen die naar Eindhoven gaan is het ook mogelijk om op te stappen bij het P+R-terrein in Haren. Dit terrein ligt langs de A28, iets ten zuiden van de stad Groningen. De bussen stoppen hier acht minuten na het vertrek bij het Centraal Station van Groningen. Het P+R-terrein in Haren is een handige alternatieve opstapplaats als je niet uit het centrum van Groningen wilt vertrekken. Bijvoorbeeld als je aan de zuidkant van Groningen woont of je jouw auto voordelig wilt parkeren.

Op welke tijden gaan er bussen van FlixBus van Groningen naar Eindhoven?

De opvallende groene bussen van FlixBus rijden zowel op weekdagen als in het weekend in ieder geval twee keer per dag van Groningen naar Eindhoven. De eerste FlixBus van de dag gaat 's morgens om 6.45 uur uit Groningen weg. De tweede rit van de dag vertrekt in de middag om 15.15 uur.

Deze bussen gaan rechtstreeks naar Eindhoven, dus je hoeft onderweg niet over te stappen. Met de ochtendrit ben je ongeveer 4.15 uur onderweg naar Eindhoven. Doordat het 's middags iets rustiger op de weg is, doet de tweede rit van de dag er 3.50 uur over. Doordat er op maandag en vrijdag een extra bus in de avonduren gaat, kun je op deze dagen kiezen uit drie vertrektijden.

De extra FlixBus gaat op maandag en vrijdag om 19.00 uur op weg naar Eindhoven. Onderweg stap je op Enschede Centraal Station over, waarna je om 1.00 uur 's nachts op je bestemming aankomt. Deze extra bus doet dus zes uur over de reis van Groningen naar Eindhoven.

Op welk busstation komt FlixBus aan in Eindhoven?

Na je comfortabele reis met FlixBus kun je in Eindhoven gelijk doorreizen met de trein of verder gaan met ander openbaar vervoer. Het eindpunt van de reis is namelijk de halte Stationsweg in Eindhoven. Deze halte ligt aan de oostkant van het Centraal Station van Eindhoven en daardoor pal naast het centrum van de stad. Je kunt dan ook direct nadat je uit de bus bent gestapt het centrum van Eindhoven gaan verkennen.

Reisplanner voor Europa nodig?

Download dan nu de gratis app van GoEuro.

We gebruiken cookies om een betere service aan te bieden, gebruiksgedrag te analyseren en GoEuro-advertenties op andere websites gericht te tonen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacy policy. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.