Alles met één zoekopdracht

GoEuro is een onderscheidend reisplatform.
Aangewakkerd door een team met leden uit meer dan 40 verschillende landen maakt één zoekopdracht het mogelijk om de snelste, goedkoopste en beste reizen met de bus, trein en vliegtuig te vinden naar elke plaats in Europa.
Vind alle ideale reisopties voor je schema en budget op één plek.

We doen dingen een beetje anders

We hebben alle gecompliceerde onderdelen van een reis voor je vereenvoudigd

Zie alle mogelijkheden

We laten alle mogelijke reisopties aan je zien. Een enkele zoekopdracht laat alle beschikbare treinen, bussen en vluchten zien die aansluiten op je persoonlijke reisbehoeften.

Zoek overal in Europa

Begin en eindig je reis in in elke plaats door 12 landen in Europa. Je hebt volledige controle met eindeloze mogelijkheden zonder giswerk.

Van een idee

Tot een revolutie

Een aantal jaren geleden besloot Naren Shaam net als veel andere studenten in de wereld door Europa te reizen met zijn backpack.

Naren wist welke plekken hij graag wilde bezoeken. Maar het vinden van de makkelijkste route, een goedkope busreis of de juiste trein bleek toch meer frustrerend en iets duurder uit te vallen dan verwacht.

En zo werd GoEuro geboren. Naren besloot de financiële wereld van New York te verlaten voor Berlijn en richtte het bedrijf daar op.

Momenteel is GoEuro actief in 12 landen in Europa en dit aantal blijft groeien. In deze landen bedienen we naast ongeveer 80 duizend trein- en busstations ook 3100 luchthavens.

Ons team bestaat uit 180 mensen uit 40 verschillende landen. We delen dezelfde visie om een makkelijke tool te maken die je helpt overal in Europa te reizen.

"GoEuro bereikt reizigers uit meer dan 120 landen in 12 talen. We maken reizen in Europa zowel binnen als tussen landen makkelijker dan ooit tevoren. We maken de enige tool die je nodig hebt om volledig van Europa's uitstekende spoorweg-, bus- en luchtvaartinfrastructuur te benutten."
- Naren Shaam

Kom meer over ons te weten in ons perscentrum.

Ontmoet ons team

We zijn gedreven door passie en technologie om de manier waarop men reist opnieuw uit te vinden


We hebben paspoorten uit 40 verschillende landen,
46% van ons is vrouw,
We spreken 12 talen,
We smullen wekelijks van 2,5 kilo aan gummiberen,
Van oost tot west wonen we in elke buurt in Berlijn,
We bewonderen hetzelfde panoramische uitzicht,
En onze trouwe hond Mango vergezeld ons dag in dag uit.

Kom bij ons werken!

Onze investeerders

Achter de schermen wordt GoEuro ondersteund door een aantal investeerders die in zowel ons team als onze visie geloven. Atomico, Battery Ventures, Goldman Sachs Investment Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Lakestar, NEA en Silver Lake Kraftwerk, die eerder bedrijven hebben ondersteund als Facebook, Spotify, Skype en Airbnb, zien GoEuro's potentie en belang in het revolutioneren van de manier waarop men reist.

Blijf op de hoogte

Ontvang reisaanbiedingen, herinneringen voor een trip en andere updates per e-mail.

Ongeldig e-mailadres

We hebben een bevestigingsmail naar je verstuurd.
Klik hierin op de link om het proces af te ronden.