Treinen van Den Haag naar Amsterdam

Goedgekeurd voor

en meer

Beste prijs

Vergelijk actuele reizen van A naar B met trein, bus en vlucht

Eenvoudig boeken

Plan met een overzicht van beschikbare reizen van 500 maatschappijen

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 30 miljoen anderen uit 120 landen
Vandaag wo 29 mrt. do 30 mrt. vr 31 mrt. za 1 apr. zo 2 apr. ma 3 apr. di 4 apr. wo 5 apr. do 6 apr. vr 7 apr. za 8 apr. zo 9 apr. ma 10 apr. di 11 apr. wo 12 apr. do 13 apr. vr 14 apr. za 15 apr. zo 16 apr. ma 17 apr. di 18 apr. wo 19 apr. do 20 apr. vr 21 apr. za 22 apr.
Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen

Prijskalender: Deze tarieven hebben we in de afgelopen 24 uur verzameld en zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Reisinformatie voor treinen van Den Haag naar Amsterdam

Waar komt de trein aan?Amsterdam
Waar vertrekt de trein?Den Haag
Wat is de afstand?52 km

Trein van Den Haag naar Amsterdam: reisinformatie

Zowel vanaf Den Haag Centraal als vanaf Den Haag Holland Spoor rijden er dagelijks ieder uur meerdere treinen naar Amsterdam. De reis duurt ongeveer 45 minuten wanneer er rechtstreeks gereisd wordt en een uur wanneer er overgestapt moet worden. Vanaf 04:20 in de ochtend tot 02:26 in de nacht zijn er verbindingen beschikbaar. De treinen worden verzorgd door de NS.

Amsterdam

Demografie

Lokale tijd 10:15
Euro
Bevolking 741.600
Talen Nederlands

Hoe duur is Amsterdam?

Een gemiddelde maaltijd

Een gemiddelde maaltijd in een restaurant in Amsterdam kost 7.5% meer dan in Den Haag.

Winkelen

Prijzen in Amsterdam liggen gemiddeld 1.2% hoger dan in Den Haag.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer in Amsterdam kost ongeveer 20% minder dan in Den Haag.

Een nacht in een hotel

Een overnachting in een hotel in Amsterdam kost ongeveer 88.6% meer dan in Den Haag.

De trein nemen vanuit Den Haag

Vertrekken naar Amsterdam kan vanaf Den Haag Centraal of Den Haag HS, de twee hoofdstations van de stad. Vanaf beide stations vertrekken er meerdere treinen per uur, maar indien men vanaf Den Haag Centraal vertrekt moet men meestal wel rekening houden met een overstap. Dit treinstation kan bereikt worden met de bus of tram, die beiden aan het station stoppen. Ook de RandstadRail Metrolijn E verbindt Rotterdam met Den Haag en stopt aan dit station. Den Haag HS is het oudste station van de stad. Bus- en tramlijnen A, B, C, D, E, H en I rijden vanuit verschillende locaties in de stad naar dit station.

In Amsterdam aankomen met de trein

Amsterdam is een stad boordevol historie en cultuur. In de musea op het Museumplein is een deel van deze historie terug te vinden, onder andere in het Rijksmuseum. Vanuit Den Haag komt men aan op Amsterdam Centraal. Dit prachtige station bevindt zich in het centrum van Amsterdam, en ligt op wandelafstand van enkele van de mooiste bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Ook met het openbaar vervoer kan men zich gemakkelijk verplaatsen. Zo doen er 10 tramlijnen het station aan, de haltes liggen zowel aan de oost- als westkant van het stationsplein. Aan de voorzijde van het station stoppen ook de metrolijnen 51, 53 en 54. Verder zijn er ook verschillende stads- en streekbussen die vanaf Amsterdam Centraal in Amsterdam en omstreken rijden. Een laatste vervoersmogelijkheid zijn de IJ-veren, die vanaf de achterzijde van het station naar drie locaties in Noord-Amsterdam vertrekken.

Bekijk ook onze terugreis van Amsterdam naar Den Haag.