Boek tickets voor treinen van Deutsche Bahn

  Voorzieningen

 • Stopcontact
 • Wifi
 • Versnaperingen
 • Media
 • AC
 • WC
 • Stoelreservering
 • Baggage
 • Fietsen toegestaan

Deutsche Bahn treinplanner en tickets

Gebruik bovenstaande reisplanner om beschikbare treinen van Deutsche Bahn te vinden, vergelijken en boeken. Tickets voor treinen van Deutsche Bahn kun je direct bij ons met de app of via de website boeken. Daarnaast is het mogelijk om goedkope treinkaartjes bij een ticketautomaat of een stationsloket aan te schaffen.

Deutsche Bahn kortingskaart

Deutsche Bahn biedt verschillende kortingskaarten aan. Hiermee kun je op een internationale treinreis 25%, 50% of 100% korting krijgen. Ook kun je een abonnement op maand- of jaarbasis af te sluiten op geld te besparen.

Deutsche Bahn internationaal

De treinen van Deutsche Bahn rijden naar talloze bestemmingen op zowel landelijk als internationaal niveau. Belangrijke rechtstreekse ICE-routes zijn Amsterdam - Düsseldorf (2:10), Amsterdam - Keulen (2:40) en Amsterdam - Frankfurt (4:00). Vanaf Rotterdam en Schiphol is eerst een reis naar Amsterdam nodig om in de ICE over te stappen. Wil je tussen Amsterdam en Berlijn met de trein reizen? Dan ben je in 6 uur en 20 minuten op bestemming. Deutsche Bahn biedt ook treinverbindingen naar andere steden in Europa zoals Parijs, Wenen, Zürich, Praag en Kopenhagen.

Deutsche Bahn treinsoorten

Deutsche Bahn biedt verschillende soorten treinen aan die tussen Nederland en Duitsland reizen:

Naast de bovenstaande treinen biedt Deutsche Bahn in Duitsland de volgende treinen aan:

Deutsche Bahn diensten

Deutsche Bahn biedt per treinsoort verschillende diensten aan. Alle treinen zijn voorzien van toiletten. Daarnaast kun je maaltijden kopen in de ICE en in de IC is er zelfs een restaurant tot je beschikking. Beide langeafstandstreinen bieden stoelen met meer beenruimte en meer comfort.

Geschiedenis van Deutsche Bahn

Deutsche Bahn brengt reizigers veilig en snel met de trein van A naar B. De in 1994 opgerichte Duitse spoorwegmaatschappij is inmiddels de grootste van Centraal-Europa. Het is het moederbedrijf van dochterondernemingen als DB Regio (personenvervoer), DB Fernverkehr (personenvervoer voor lange afstanden), DB Schenker Rail (goederenvervoer) en DB Netz. Laatstgenoemde is verantwoordelijk voor de spoorweginfrastructuur en opereert het grootste spoorwegnet van Europa.