Beschikbare reizen van Hamburg naar Berlijn

Goedgekeurd voor

en meer

Beste prijs

Vergelijk actuele reizen van A naar B met trein, bus en vlucht

Eenvoudig boeken

Plan met een overzicht van beschikbare reizen van 500 maatschappijen

Tevreden reizigers

Boek tickets net als 30 miljoen anderen uit 120 landen
Vandaag wo 26 apr. do 27 apr. vr 28 apr. za 29 apr. zo 30 apr. ma 1 mei di 2 mei wo 3 mei do 4 mei vr 5 mei za 6 mei zo 7 mei ma 8 mei di 9 mei wo 10 mei do 11 mei vr 12 mei za 13 mei zo 14 mei ma 15 mei di 16 mei wo 17 mei do 18 mei vr 19 mei za 20 mei zo 21 mei ma 22 mei di 23 mei wo 24 mei do 25 mei vr 26 mei za 27 mei zo 28 mei ma 29 mei di 30 mei wo 31 mei do 1 jun. vr 2 jun. za 3 jun. zo 4 jun. ma 5 jun.
Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen
Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen Vind prijzen

Prijskalender: Deze tarieven hebben we in de afgelopen 24 uur verzameld en zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Algemene informatie over de reis van Hamburg naar Berlijn

Hamburg is na Berlijn de grootste stad van Duitsland. De havenstad is gelegen aan de Elbe en is net als de hoofdstad Berlijn een multiculturele metropool met een bruisend stadsleven. Het waterrijke Hamburg heeft de meeste kanalen en bruggen van Duitsland, Berlijn is een groene stad met vele parken, meren en rivieren. Het zijn steden met een bewogen verleden, die door de goede openbaarvervoersmogelijkheden gemakkelijk te bezoeken zijn tijdens een trip naar Duitsland. Er rijden bussen en treinen tussen Hamburg en Berlijn en er is dagelijks vliegverkeer tussen de twee steden.

Berlijn

Demografie

Lokale tijd 06:52
Euro
Bevolking 3.400.000
Talen Duits

Hoe duur is Berlijn?

Een gemiddelde maaltijd

Een gemiddelde maaltijd in een restaurant in Berlijn kost 11.2% minder dan in Hamburg.

Winkelen

Prijzen in Berlijn liggen gemiddeld 5.2% lager dan in Hamburg.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer in Berlijn kost ongeveer 10% minder dan in Hamburg.

Een nacht in een hotel

Een overnachting in een hotel in Berlijn kost ongeveer 15.2% minder dan in Hamburg.

Bus van Hamburg naar Berlijn

Er rijden dag en nacht en meerdere malen per uur bussen tussen Hamburg en Berlijn, over een afstand van bijna 290 kilometer. Het busvervoer is in handen van vier busmaatschappijen: Berlin Linien Bus, Postbus, MeinFernbus FlixBus en Infobus. Zij bieden in de meeste gevallen rechtstreekse ritten van Hamburg naar Berlijn aan, met een snelste reistijd van 3 uur. Enkele busritten hebben een overstap in Hannover. Er rijden tegen de honderd bussen per dag tussen de twee Duitse steden, met het busstation bij Hamburg ZOB aan de Adenauerallee als vertrekplaats. De bussen komen aan op Berlin ZOB, Berlin Bahnhof Zoo, Berlin Alexanderplatz of Berlin Alt-Tegel bij de luchthaven.

Trein van Hamburg naar Berlijn

De trein is een snelle, comfortabele en betaalbare vervoersoptie om van Hamburg naar Berlijn te reizen. Spoorvervoerder Deutsche Bahn laat tussen ꞌs morgens zes uur en ꞌs avonds elf uur ongeveer 70 treinen rijden tussen Hamburg en Berlijn. Bovendien gaan er midden in de nacht nog enkele treinen van station Hamburg Hauptbahnhof naar de stations Berlijn Hauptbahnhof, Berlin Gesundbrunnen, Berlin Zoologischer Garten en Berlin Oostbahnhof. Met een rechtstreekse treinreis kan men in ongeveer 1 uur en 3 kwartier vanuit Hamburg in de Duitse hoofdstad zijn.

Vliegen van Hamburg naar Berlijn

Er gaan dagelijks meer dan 200 vluchten tussen Hamburg en Berlijn, maar vliegen is niet de snelste of voordeligste manier van reizen. Alle vluchten tussen de twee Duitse steden hebben namelijk een overstap en daarmee een lange reistijd. Reizigers die het vliegtuig willen nemen van Hamburg naar Berlijn, zijn het goedkoopst uit met Lufthansa, dat vluchten met een overstap op de luchthaven van München aanbiedt. De reistijd is in totaal ruim 5 uur.

Bus
Bus
Bus
Trein
Trein
Trein
De goedkoopste treinen, bussen en vluchten Hamburg - Berlijn van vandaag
Bus
Trein
Bus
Trein
Bus
Trein
Bus
Trein
Bus
Trein
Bus